Odvolávame čo sme odvolali a sľubujeme čo sme sľúbili. Týmto výrokom je možné charakterizovať súčasnú strátégiu ČSA. Tie sa totiž vracajú na lety do poľského mesta Radom, ktoré pôvodne spustili 17. septembra, no len po mesiaci prevádzky ich v polovici októbra zrušili - z obchodných a prevádzkových dôvodov. Tými prevádzkovými bolo údajné chýbajúce vybavenia letiska pre odmrazovanie lietadiel. Po zrušení letov ČSA tak z Radomu prevádzkoval lety len Air Baltic do lotyšskej Rigy. 

 

Air Baltic nakoniec tiež lety z Radomu ukončil 18. Novembra, pričom ČSA sa na linku vrátia už od 20. Decembra - teda naozaj s minimálnym predstihom. Aby bola linka ešte "úspešnejšia", bude lietať najkomplikovanejším možným spôsobom.

 

Od 20. decembra do 7. januára bude prevádzkovaná len 1x týždenne, každú nedeľu. Od 8. januára do 31. Januára budú prevádzkované 2x týždenne a to v piatok a nedeľu a od 1. februára do 22. februára budú prevádzkované 3x týždenne v pondelok, piatok a nedeľu. Po 22. februári lety do Radomu opätovne nie sú plánované! Aby táto linka dávala ešte menší zmysel, bude prevádzkovaná na trase - Praha - Ostrava - Radom.