Ruský nízkonákladový dopravca Pobeda dnes zahájil lety do Bratislavy. Jedná sa o prvý medzinárodný let Pobedy, ktorá doteraz prevádzkovala len vnútroštátne lety v rámci Ruska. Od dnešného dňa bude Pobeda prevádzkovať lety do Bratislavy denne, pričom prílet z moskovského letiska Vnukovo bude o 13:45 a odlet o 14:15.

 

 

O lety Pobedy je medzi cestujúcimi výrazný záujem. Už počas prvých 16 hodín po spustení predaja dopravca predal 5000 leteniek. Aj dnešný prvý let bol takmer plný - na lete z Moskvy priletelo 151 cestujúcich. Pri prílete ich čakalo oficiálne privítanie, pričom po "ribbon cuttingu" a privítaní oficiálnych hostí chlebom a soľou zatancovali aj deti z folklórneho súboru Klnka.

 

 

"Nová denna pravidelná linka z Bratislavy do Moskvy je pre nás významným leteckým spojením. Cestujúci budú môcť cez Moskvu a sieť leteckých liniek dopravcu pokračovať navyše i do vzdialenejších destinácií Ruskej federácie a ďalej na ázijský kontinent" povedal pri príležitosti spustenia linky generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M.R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.