SlovakAviation v spolupráci s Letiskom Bratislava organizuje na štvrtok 11. augusta o 16:00 1. bratislavský spotter day, počas ktorého dostanú spotteri šancu priamo na ploche letiska M.R. Štefánika odfotiť si okrem bežnej prevádzky aj lietadlá ktoré sú odstavené v odľahlejších častiach letiska, kam je pre nás spotterov prístup poväčšinou nemožný. 

 

V pláne je počas cca 2 hodín fotenie lietadiel na ploche ako napr. A300 DHL, lietadliel LÚ MV ( TU154, A319 podľa dostupnosti) a pokiaľ to bude možné aj Fokkre odstavené pri hangároch ATB. 

 

Vzhľadom na to, že počet účastníkov je veľmi limitovaný a je rozdelený aj na partnerské organizácie Airliners.sk a Flughafenfreunde Wien, budú dostupné miesta rozdané na základe princípu - kto skôr príde, ten jede. Záujemcov poprosím nahlásiť sa záväzne na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , pričom je potrebné uviesť meno a číslo občianskeho preukazu. Účasť Vám potvrdíme obratom.