Bratislavskému letisku sa počas posledných mesiacov darí vďaka mnohým novým linkám výrazne rásť. Nie všetkým linkám sa však darí rovnako a jednou z menej úspešných je spojenie Bratislavy s gruzínskym Tbilisi. Dopravca totiž od 12. júna redukuje počet letov do Bratislavy z dvoch na jeden týždenne.

Od 12. júna tak dopravca ruší sobotňajšiu rotáciu a v prevádzke ostane len let v utorok. Výrazne sa tak zredukujú možnosti cestovať letmi dopravcu do Bratislavy a bude priam nevyhnutné kombinovať let z/do Bratislavy s iným letom dopravcu smerujúcim do Viedne. 

Podľa informácii od cestujúcich, ktorí nové spojenie využili, sa vyťaženosť letov do Bratislavy zatiaľ pohybovala na úrovni cca 30-40 cestujúcich, čo je v 97 miestnom Embraeri 190 veľmi málo. Gruzínsky dopravca však podľa našich informácii nemá výrazne vyššiu obsadenosť ani na letoch z Viedne, na ktorých býva približne 50-60 cestujúcich. Podobne ako ďalší dopravci z bývalých post-sovietskych krajín, ani Georgian Airways neinvestuje takmer žiadne financie do propagácie svojich letov, čo sa samozrejme prejavuje v ich obsadenosti.

Od začiatku zimného letového poriadku dopravca naďalej predáva na svojich stránkach 2 lety týždenne medzi Bratislavou a Tbilisi, pričom zmení letové dni na pondelok a sobotu.