Na spojení Bratislavy s hlavným mestom poľska si vylámal zuby ďalší dopravca. Wizzair, ktorý prevádzkoval túto linku od 30. júna 2017 sa len niečo po roku prevádzky tejto linky rozhodol z nej vycúvať a posledný let na tejto trase by sa mal uskutočniť 11. októbra 2018. 

Linka medzi Bratislavou a Varšavou je pritom dlhodobo považovaná za nerentabilnú a či už to bol LOT, jeho odnož Eurolot, SkyEurope, či v súčasnoti Wizzair - ani jedna zo spoločností nedokázala dosiahnuť rozumný hospodársky výsledok na tejto linke a tak prichádzalo postupne k ich rušeniu. Wizzair síce bol schopný stimulovať dopyt nízkymi cenami letenie, no z dlhodobého hľadiska bolo neudržateľné túto linku prevádzkovať v strate. Výsledok bol pritom jasne predpovedateľný - už v našom článku z októbra 2016 sme predpovedali tejto linke neúspech - avšak musíme priznať húževnatosť maďarského dopravcu, ktorý predsa len dal linke dosť času na to aby dosiahla rozumné výsledky.

Nie je jasné či sa maďarský dopravca rozhodne túto linku preložiť do Viedne, odkiaľ existuje podstatne vyšší dopyt po spojení s Varšavou. Zatiaľ sa však takáto možnosť na stránke dopravcu nezobrazuje a ani cestujúcim ktorí mali zakúpené letenky po 11. októbri nebolo ponúknuté alternatívne spojenie. S najväčšou pravdepodobnosťou sa teda nebude jednať o preloženie linky do Viedne ale o jej definitívne ukončenie bez náhrady.